aboutus

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD
1 2 3
CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: CRT
Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 10 Million-20 Million
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

China CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Opgezet in 2001, is Co. van SCHEPPER (CHINA) technologie, Ltd de eerste reeks van China ingebedde kaartlezer, kaartlezer, het apparatenonderzoek en ontwikkeling van Notavalidator, productie en verkoop in één van de high-tech ondernemingen. Wij zijn de pionier van de module van de kaartbetaling en de contante betalingmodule in China.After meer dan 20 jaar van diepe die cultuur in de industrie, op professionele gebieden wortel wordt geschoten om innovatie en ontwikkeling te bevorderen wordt de leverancier van de uitstaande betalingsmodule.

 

Zich baseert bij de ononderbroken R&D-innovatie, hebben wij de meest geavanceerde kerntechnologie in de industrie beheerst. En de flexibele dienst aan de globale meerderheid van de onderscheiden behoeften van klanten, om efficiënter, meer perfecte aangepaste oplossingen, om win-win samenwerking aan te hangen van klanten te voorzien, om hogere waarde voor globale gebruikers te creëren. Onze producten worden wijd gebruikt op financiën, mededeling, stroom, vervoer, medische behandeling, sociale zekerheid, belastingscontrole, douane en andere gebieden, en door klanten in diverse industrieën hoogst geprijst.

 

Als wetenschap en technologieonderneming hechten wij groot belang aan technologische innovatie. Ging de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem in de verwezenlijkingen van 2002.The over R&D zijn opmerkelijk: het heeft meer dan 130 intellectuele-eigendomsrechten en 8 internationale hoogste certificatie van EMV en Ce-verkregen.

 

China CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

In de toekomst, zullen wij bredere ontwikkelingskansen inluiden. Terwijl geëngageerd aan de ontwikkeling van kaartverwerking, zullen wij de integratietoepassing van betalingsmodule, de mobiele kunstmatige intelligentie van Internet en AI+-, verhogen en zullen het onderzoek en de ontwikkeling en innovatie van digitale RMB-reeksproducten verdiepen. In de toekomst, zal Shenzhen Chuangzi zich op van de geavanceerde technologieonderzoek en ontwikkeling mogelijkheden om zich de digitale transformatie van het bedrijf te bevorderen, een duurzame, groene en innovatieve weg te nemen, en tot een globale troefkaartverwerking en een intelligente leverancier van lezingsoplossingen te ontwikkelen baseren.

 

Met de verhogingscapaciteiten van innovatie, opmerkelijke flexibele aanpassing, snellere levering en de uitstekende dienst, heeft de Schepper het vertrouwen en de samenwerking van globale klanten gewonnen. Wij hangen het concept van de „Nadruk op klant“ ontwikkeling aan, en houden wijdend aan de ontwikkeling van de industrie van de betalingsmodule om maximumwaarde voor onze klanten tot stand te brengen.

 

 

 

Geschiedenis

China CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

De SCHEPPER boekt constant vooruitgang samen met modernizationalbeheersysteem, stroomnormalisatie, architectuurintensivering. De basis op China en gaat naar globaal, zou de SCHEPPER constant gestadig vorderen en zou het creëren houden, vestigend het grote vooruitzicht met cliënten, om de wederzijdse waarde te maximaliseren en de industrie beter naar voren te schuiven.

 

China CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

China CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens